Szolgáltatásaink

 

Nyomtatás

Vállalunk fekete-fehér- és színes nyomtatást A/4, A/3, A/3+ méretben egy és két oldalon. A gyorsnyomdai technológia nagy előnye, hogy a kis példányszámú nyomatok lényegesen gazdaságosabban állíthatók elő.

Gyorsnyomda, nyomtatás

Nem elhanyagolható, hogy a nyomdai termék azonnal elkészül, megvárható, vagy igen rövid - akár néhány órás átfutással elkészíthető. A gyorsnyomdai szolgáltatás ajánlható tehát abban az esetben, ha kispéldányszámú nyomatra és nyomdai termékre van szükség.

Előkészítés

Nyomdai munkákhoz kapcsolódóan vállaljuk grafikai tervek - cimkék, naptárak, névjegykártyák, könyvborítók - elkészítését, digitálisan átadott szövegek tördelését, fotók szkennelését.

Marketing anyagok

Egy vállalkozás működéséhez elengedhetetlen hogy megfelelő marketing anyagokkal rendelkezzen. Vállaljuk névjegykártya, szórólap, márkázott jegyzettömb, gyűrűs mappa elkészítését. Ha már meglévő anyagokkal, arculattal rendelkezik, kérjen tőlünk ajánlatot azok nyomtatására! Ha csak ötletei vannak, mi segítünk a konkrét termékek megtervezésében.

Szórólap, névjegy

Naptárak

Legyen az bármilyen családi esemény, nyaralás, esküvő, örökítse meg emlékeit naptár formájában! A/3, A/4, A/5 méretben vállaljuk, hogy fotóiból falinaptárat készítünk.
Ha Ön vállalkozó, ügyfelei részére is készítetthet naptárat, így ügyfelei minden nap gondolhatnak Önre! Névjegykártya helyett adjon partnereinek kártyanaptárat!

Naptár, Falinaptár, kártyanaptár

Nyomtatványok

Napjainkban folyamatosan háttérbe szorul a papír alapú nyilvántartás, de bizonyos esetekben elkerülhetetlen, hogy megfelelő nyomtatványokkal rendelkezzen vállalkozásunk. Cégünk vállalja átírótömbök, munkalapok elkészítését. A nyomtatványok készülhetnek 2, 3 vagy 4 példányos kivitelben.

Munkalap, átírótömb, nyomtatvány

Könykötészet

Az egyes anyagokat nem elég csak kinyomtatni. A késztermék előállításához több munkafolyamat kapcsolódhat. Pl. könyvkötés, fóliázás, irkatűzés, biegelés, hajtogatás.