Webes szolgáltatások


A Carbocomp Kft. teljeskörű webszolgáltatást nyújt egyéni és céges ügyfelei részére. A szolgáltatások részeként domain nevet regisztrálunk .hu és nemzetközi kiterjesztésűeket (.com, .eu, stb.).
A domain regisztrációját követően a domain fentartást is biztosítjuk, amely a DNS 1 és DNS 2 szolgáltatás biztosítását jelenti.

Cégek, magánszemélyek részére igényeiknek megfelelően weblapot készítünk. A weblap a kívánalmaknak megfelelően lehet statikus és dinamikus felépítésű. A cég arculatának, arculati elemeinek figyelembevételével történik az internetes megjelenés kialakítása.

A weblapot saját szervergépen tároljuk. A weblaphoz igény szerint távoli hozzáférést (FTP) biztosítunk, így a felhasználók saját weblapjukon a szükséges módosításokat megtehetik. Természetesen a tárolt weblapok esetében az igény szerinti kisebb - nem a weblap egész szekezetét érintő - változtatásokat is munkatársaink elvégzik.
Ezen szolgáltatások a negyedéves, féléves és éves fizetési feltételekkel működő webtárhely-bérleti szerződés részét képezik. A weblap egész szerkezetét rendszerét érintő átdolgozások természetesen külön díjazás ellenében elvégezhetők.

A webes szolgáltatások kiszolgálására Magyarország vezető internetes szolgáltatójának szerverparkjában saját szervert üzemeltetünk. A szerver és az internet közötti kapcsolat gyorsasága ennek révén nagy sávszélességgel biztosított. Ez teremti meg a tárolt weblapok biztonságos és gyors elérését.

A weblap ára a bonyolultságtól, a dizájn kialakításától, statikus, vagy dinamikus voltától függ, ezért a vállalkozási ár kialakítása egyedi megállapodás alapján,
a munka megkezdése előtt történik. Árainkről édeklődjön elérhetőségeink egyikén.