Teniszfüzet. Termékelőnyök


Tenisz és fallabda lehetőségek a "szabadtéri" szezonban Hírek, információk Teniszfüzet és fallabda lehetőségek a "szabadtéri" szezonban Tisztelt Sportköri Tagok!

teniszfüzet

Az alábbiakban felsorolt pályákon van lehetőségetek teniszezni. A pálya kulcsa az E. ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt.

teniszfüzet

A jelentkezési füzet az E. Marcal Teniszcentrum A Marcal Teniszcentrumban továbbra is lehetőség van a tenisz- és fallabdapályák, valamint a bowlingpályák kedvezményes igénybevételére.

Óriási bundabotrány van kibontakozóban a teniszvilágban

Itt található teniszfüzet Marcal Teniszfüzet által a szabadtéri időszakra vonatkozó, Sportköri tagjaink pályahasználata esetén alkalmazott tenisz, illetve fallabda árakat, és a foglalásokra vonatkozó feltételeket. A táblázatban szereplő összegekből mind a tenisz, mind a fallabda esetében óránként Ft-ot átvállal a Sportkör, így a pályabérlőnek sportköri tagnak a fájlban szereplő összegnél Ft-tal kevesebbet kell fizetnie.

Lawn tenisz játékszabályai - Közhasznu könyvtár kis füzet

A jelentkezésnél meg kell adni a tagsági teniszfüzet számát is, illetve jelezni kell a Sportköri tagságot. A korábbiakhoz hasonlóan az igénybevételt aláírással kell igazolni, amely alapja a Teniszcentrum és a Sportkör közötti elszámolásnak, így a fontos a teniszfüzet összegek ellenőrzése az aláírás előtt.

E-mail Megjelent: Az orvos teniszezők elmúlt hétvégén rendezett A címlap szerint hat esztendő történetét ismerteti a díszes füzet, ám ennél jóval többet megtudunk az orvosok teniszsportjáról dr. Dani Vilmos közelmúltban megjelent kiadványából.

A Sportköri tagoknak a konditerem, a szauna, és a későbbiekben -a jelenleg építés alatt lévő- medence használata ingyenes. A pályák igénybevétele során a helyi szabályokat be kell tartani.

teniszfüzet

Bővebb általános információk a Marcal Teniszcentrum honlapján találhatóak www. Jó teniszfüzet

ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. A füzetben láthatóak az igénybe vehető időpontok is. A jelentkezési rend betartását kérjük mindenkitől, aki igénybe veszi a pályákat. Kérünk Mindenkit, hogy különösen ügyeljen a pálya bőséges locsolására teniszfüzet előtt, után.